Storstädning Lund

först är Vi ett gäng glada och hårt arbetande städproffs som brinner för att få ditt hem eller kontor att se så fräscht och skinande ut som möjligt.

Storstädning Lund

Inledningsvis, Letar du efter en pålitlig partner för att fräscha upp ditt hem eller kontor? Då har du kommit rätt! Vi på Limani Städ är stolta över att erbjuda professionella storstädningstjänster som ger ditt utrymme en helt ny glans.

Vad inkluderar vår storstädning

Vår storstädningstjänst är skräddarsydd för att möta dina specifika behov och inkluderar en omfattande rengöring av hela utrymmet. Här är några av de viktigaste komponenterna i vårt städpaket:

Grundlig rengöring av ytor

Så småningom rengör vi och desinficerar noggrant alla ytor, inklusive golv, väggar, bord och andra ytor, för att eliminera damm, smuts och bakterier.

Rengöring av kök och badrum

Samtidigt fokuserar vi särskilt på att rengöra kök och badrum, där smuts och bakterier ofta samlas. Från bänkskivor till toaletter, lämnar vi inget åt slumpen.

Dammsugning och golvvård

Därefter använder vi utrustning för att säkerställa att ditt golv får den bästa behandlingen, inklusive dammsugning och moppning.

Kontakta oss idag för en offert

Till sist, Vill du ha en professionell och pålitlig städtjänst? Kontakta oss idag för att få en kostnadsfri offert. Vi ser fram emot att bli din pålitliga partner för alla dina städbehov. Låt oss ta hand om städningen så att du kan fokusera på det som är viktigt för dig.

Städning på din ort

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.