Fastighetsstädning

Våra städare har lång erfarenhet av fastighetsstädning

Fastighetsstädning checklista

Fastighetsstädning tips / Före och efter
Att hålla din anläggning ren och i bra skick är ingen enkel uppgift. Eftersom byggnader åldras blir det svårare att hålla din fastighet snygg och prydlig. Dessa tips hjälper dig att hålla din fastighet i bra skick.

Att ha alla verktyg du behöver hjälper till att göra byggstäd enklare. En gång i kvartalen bör du gå igenom alla dina nödvändiga varor och beställa allt som saknas. Att ha en välsorterad utrustning är viktig för varje fastighet.

Billiga märken kan säkert spara pengar men tänk på att dom stora märkena har tagit på sig tid och forskning för att ta fram sitt sortiment. Allt för att göra det enklare och effektivare för er städning. Vill man dra ner på kostnaderna kan man använda billigare material för t.ex. föremål som skräppåsar, tvål, etc.

Mattan fångar smuts, lera och andra material innan den kommer in i byggnaden och genom att lägga en högkvalitativ golvmatta vid alla ingångar så slipper onödogt slitage. Mattor hjälper till att hålla golv rena.

Att hålla dig själv ansvarig är det viktigaste steget man kan ta. Det är lätt att bli distraherad av verksamheten runt omkring oss och man missar att göra något. Att ha en checklista kan se till att du inte glömmer dina uppgifter.

Som en anläggningchef eller byggnadschef är det du som är ledare och dina medarbetare är ditt team. Se till att du enkelt kan kommunicera med dem och att de levererar åt dig. Ett kvalitativt städföretag kommer att vara tillgängligt och redo för dina städbehov.

Golven kommer alltid att vara rena och papperskorgen kommer alltid tömmas?
När ni gjorde en djup rengörning sist?
Eller fönstren tvättades?
Dessa detaljer betyder mycket och är ändå lätta att förbise. Se till att du har en plan att ta itu med dem regelbundet.

Du har inte tid att städa hela byggnaden varje dag, dela upp den i hanterbara steg som du regelbundet städar. Ta en våning i taget och städa din fastighet i detalj snarare än att skumma över hela byggnaden varje dag.

Behöver din fastighet regelbunden städning varje dag, men en gång i månaden djup rengöring? Prata med din städfirma om att planera dessa saker under ett helt år så att du kan fokusera på andra saker och veta att dessa kommer att tas hand om.

Vi erbjurder tjänster där vi städar under lediga tider så vi inte i vägen när kunderna är där.

Ett av de viktigaste sätten att hålla din fastighet i form är att hålla den ekonomiskt trygg! Din städfirma kan vara en värdefull partner. De bästa städföretagen kan anpassa en plan som ni får hjälp av att finna vad du behöver och vad du har råd med. De bästa städfirmorna bör kunna skapa ett bra program inom din budget, men också tillåta justeringar upp eller ner för att möta förändringar eller till och med säsongs behov.

Kunder och anställda räknar med en ren och väl underhållen miljö och kommer att märka om ett område inte underhålls på rätt sätt. Det är alltid en bra idé att proaktivt fråga om hur anläggningen gör med städning, och när de uttrycker utrymme för förbättring, agera på det. Dessa enkla tips kan hjälpa till att säkerställa en effektiv rengörings- och underhållsrutin som utnyttjar både tid och pengar på bästa sätt. En bättre häsla och trivsel för personal och kunder.