Hemstädning Svedala

Hemstädning Svedala

När vardagens stress eller jobb tar över och det finns ingen tid över till annat är hemstädning ett bra alternativ.

Alla har vi känt på hur det känns när tiden inte räcker till och hushållssysslorna växer på hög.

Det finns en mängd olika innehåll på paket man kan välja när det kommer till hemstädning. Man kan få hjälp med allt från torka golv till byta sängkläder.

Våra städare har lång erfarenhet av hemstädning i Svedala

Slutligen alla hemstädningar är anpassningsbara och allt planeras efter varje kunds behov och önskemål. Priset på en hemstädning kan variera något då det oftast handlar om hur stor boyta man har samt vilka tjänster man vill ska ingå. Oftast sker fakturering per timme eftersom man aldrig kan säga på förhand hur lång tid en hemstädning kan ta.

Vi anpassar våra tjänster efter dina behov. Vare sig du vill ha hemstädning varje vecka eller en gång i månaden så kan du lita på att vi finns där för dig. Du bestämmer själv vilka dagar och tider som du vill att vi ska utföra vår hemstädning. På så sätt kommer vi aldrig och stör, istället kan du få din hemstädning när du inte är där. Vi finns tillgängliga förmiddagar, eftermiddagar och tilll och med kvällar.

Städning Svedala

Inledningsvis, Letar du efter pålitliga och professionella städtjänster? Då har du kommit till rätt plats! På Limani Städ AB erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår passion är att skapa rena och välskötta miljöer som överträffar dina förväntningar.

Flyttstädning Svedala

Vid en flyttstädning behöver du städa på ett annat sätt än när du vanligtvis städar. Då behöver du vara mer noggrann och verkligen se över att alla vinklar och vrår är rena och fräscha. Exempelvis behöver du se till att rensa golvbrunnar, torka alla skåp och frosta av frysen.

Kontorsstädning Svedala

Till en början ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag - därför är det viktigt att satsa på att upprätthålla rena och städade kontorslokaler genom att låta proffs på kontorsstädning i Svedala utföra jobbet.

Hemstädning timpris: 247:- inklusive moms med rutavdrag

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.