Trappstädning Kristianstad

Våra städare har lång erfarenhet av Trappstädning i Kristianstad

Trappstädning Kristianstad

Inledningsvis Vi är ett städföretag med ett komplett utbud inom lokalvård och service i Kristianstad. Låt våra erfarna medarbetare se till att era trapphus håller sig i gott skick.

Noggrann städning med känsla för kvalitet

Så småningom Vi vet att en nära dialog är grundläggande för att etablera ett långsiktigt samarbete med kunderna och vi är snabba att anpassa oss efter dina behov så att du får en skräddarsydd trappstädning. Under tiden fyll bara i formuläret så kontaktar vi på listad.nu dig.

Ren och fräsch inomhusmiljö med miljövänliga produkter

Medan trapphuset är första anhalten i en fastighet och där samlas snabbt damm, pollen, hundhår och annan smuts. Samtidigt detta har en negativ effekt på inomhusmiljön och luften, vilket på sikt kan påverka de boendes hälsa och välbefinnande.

Medan ett välskött trapphus är en av grundpelarna till ett bra inomhusklimat.

Vad ingår i en trappstädning?

1. Sopning och skurning av entrén och trapphuset.

2. Torkning och rengöring av ledstänger, dörrar och fönster.

3. Entrémattan dammsugs och skakas

4. Hissen skuras och dammtorkas.

Hur går Trappstädning till?

Som vi nämnt tidigare skräddarsyr vi trappstädningen efter hur trapphuset ser ut och utefter beställarens specifika behov.

Vi skräddarsyr tjänsten utifrån er arbetsplats och önskemål. Kontakta oss gärna vid frågor kontakt@listad.nu

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.

Avslutningsvis på lång sikt ökar detta trevnaden för alla som vistas i fastigheten

Slutligen resultatet som du som beställare kan förvänta dig är så fläckfritt och rent det går med användning av miljöriktiga rengöringsprodukter.

För att hitta rätt städfirma, det vill säga den städfirma som möter just dina behov till en rimlig kostnad, bör du kontakta oss för att få ett konkurrenskraftigt förslag.

Vi kan erbjuda rabatterade lösningar om det handlar om en återkommande tjänst eller om du även har behov av andra städtjänster än just städning av trapphuset.

Oavsett årstid finns det vissa utrymmen som alltid verkar bli lika ingrodda och lortiga innan man hinner blinka. Trapphus och entréer är två sådana ställen var man inte kan städa tillräckligt.