Städfirma Landskrona

Vi är ett gäng glada och hårt arbetande städproffs som brinner för att få ditt hem eller kontor att se så fräscht och skinande ut som möjligt.

Städfirma Landskrona

Välkommen till vår städfirma! Vi är stolta över att erbjuda högkvalitativ städning till både företag och privatpersoner. Med vårt professionella team av erfarna städare, kan vi garantera att ditt hem eller kontor kommer att vara skinande rent efter varje besök.

Inledningsvis för att säkerställa att våra kunder är helt nöjda med våra tjänster, använder vi endast de bästa produkterna och teknikerna på marknaden. Vårt team är utbildade och certifierade för att hantera alla typer av städning, från daglig städning till specialiserade rengöringsbehov.

Vi erbjuder också en mängd olika städtjänster för att passa alla behov och budgetar. Våra tjänster inkluderar allt från dammsugning och moppning till rengöring av mattor och möbler. Oavsett vilken städtjänst du behöver, kan vi skräddarsy en lösning som passar just dina behov.

Utöver våra städtjänster erbjuder vi också en rad andra tjänster som kan hjälpa till att hålla ditt hem eller kontor i toppskick. Våra tjänster inkluderar bland annat flyttstädning, kontorsstädning och sanering av hem efter renoveringar eller renoveringar.

Vi vet att din tid är värdefull och vi är här för att göra livet enklare för dig. Med våra flexibla tidsscheman och pålitliga städteam kan du vara säker på att din städning kommer att utföras på ett snabbt och effektivt sätt.

Till sist Kontakta oss idag för att få reda på mer om våra städtjänster och hur vi kan hjälpa dig att hålla ditt hem eller kontor i toppskick. Vi ser fram emot att höra från dig!

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.