Flyttstädning Staffanstorp

Flyttstädning Staffanstorp

Vid en flyttstädning behöver du städa på ett annat sätt än när du vanligtvis städar.

Då behöver du vara mer noggrann och verkligen se över att alla vinklar och vrår är rena och fräscha. Exempelvis behöver du se till att rensa golvbrunnar, torka alla skåp och frosta av frysen.

En flyttstädning är ett ganska så stort projekt som oftast tar mellan en till två hela dagar att genomföra. Tillskillnad från en vanlig veckostädning som kan ta allt från någon halvtimme till flera timmar.

Ta hjälp med flyttstädning Staffanstorp

Samtidigt flyttstädningen bör göras noggrant så bostaden du lämnar är ren och fräsch för nästa person som skall flytta in. Skulle din flyttstädning inte vara godkänd kan en städfirma anlitas efter du flyttat och det är en kostnad du tyvärr får stå för.

Till sist den du hyr din bostad av har ofta en checklista med olika viktiga punkter eller särskilda krav de önskar du gör i en flyttstädning. En vanlig miss man gör är att glömma städa och sopa ur förråd och balkong.

Städning Staffanstorp

Inledningsvis, Letar du efter pålitliga och professionella städtjänster? Då har du kommit till rätt plats! På Limani Städ AB erbjuder vi ett brett utbud av städtjänster för både privatpersoner och företag. Vår passion är att skapa rena och välskötta miljöer som överträffar dina förväntningar.

Kontorsstädning Staffanstorp

Till en början ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag - därför är det viktigt att satsa på att upprätthålla rena och städade kontorslokaler genom att låta proffs på kontorsstädning i Staffanstorp utföra jobbet.

Hemstädning Staffanstorp

När vardagens stress eller jobb tar över och det finns ingen tid över till annat är hemstädning ett bra alternativ.
Alla har vi känt på hur det känns när tiden inte räcker till och hushållssysslorna växer på hög.
Det finns en mängd olika innehåll på paket man kan välja när det kommer till hemstädning. Man kan få hjälp med allt från torka golv till byta sängkläder.

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.