Butiksstädning Lund

Vi städar din butik i Lund

Butiksstädning Lund - Få en välstädad butik med professionell städning!

Inledningsvis butiksstädning är en viktig del av att skapa en tilltalande och hygienisk miljö för dina kunder. Till en början en välstädad butik ger ett bra intryck och kan öka sälj och tillfredsställelse hos dina kunder. Genom att anlita en professionell tjänst för butiksstädning säkerställer du att din butik alltid är ren och presentabel.

Våra erfarna städtekniker har den kunskap och utrustning som krävs för att effektivt rengöra din butik. Samtidigt erbjuder vi flexibla tjänster anpassade efter dina behov, inklusive daglig, veckovis eller månatlig städning.

Vår tjänst för butiksstädning inkluderar:

  • Golvrengöring
  • Dammtorkning av hyllor och diskar
  • Rengöring av badrum och toaletter
  • Tömning och rengöring av sopkorgar
  • Fönsterputsning (vid behov)

Avslutningsvis använder vi miljövänliga rengöringsprodukter för att skydda din butik och dina kunder. Vi följer också alla COVID-19 säkerhetsprotokoll för att säkerställa en säker miljö för alla.

Slutligen kontakta oss idag för att diskutera dina behov för butiksstädning och för att få ett anpassat prisförslag. Vi ser fram emot att arbeta med dig!

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.