Kontorsstädning Eslöv

Våra städare har lång erfarenhet av Kontorsstädning i Eslöv

Kontorsstädning Eslöv

Till en början ett välstädat kontor skapar förutsättningar för trivsel hos personal och företagets kunder. Nöjda kunder och personal skapar lönsamma företag - därför är det viktigt att satsa på att upprätthålla rena och städade kontorslokaler genom att låta proffs på kontorsstädning i Eslöv utföra jobbet.

Att städa kontor är vår vardag

Få en enklare vardag – låt oss på listad.nu ta hand om kontorsstädningen åt er! Vi erbjuder kompletta städtjänster i hela Eslöv med omnejd, där ni sätter ihop den städtjänst som just er arbetsplats behöver. Välkommen att kontakta oss för prisuppgift. Fyll bara i formuläret så kontaktar vi på listad.nu dig.

Låt oss ta hand om kontorsstädningen
Kontorsstädning – för en bättre arbetsmiljö

Ett välstädat kontor har många fördelar. Det ger ett fräscht och inbjudande intryck, men det är också lättare att vara motiverad och effektiv när det är ordning och reda. Plus att det är bättre för hälsan! listad.nu har över 22 års erfarenhet av att städa alla typer av företagslokaler i Eslöv. Vi utgår alltid utifrån varje företags behov och önskemål.

Kontorsstäd med listad.nu

1. Alltid fastpris

2. Erfaren & välutbildad personal

3. Certifierade enligt kvalité, miljö och arbetsmiljö

4. Kollektivavtalsanslutna

Hur går kontorsstädning till?

Så småningom tar vi med oss all utrustning som behövs för kontorsstädningen, vi behöver bara tillgång till elektricitet och vatten. Vad som ska ingå i uppdraget och hur ofta lokalerna ska städas bestämmer ni själva. Vi skräddarsyr tjänsten efter erat önskemål.

Vad ingår i kontorsstädning?

Vi skräddarsyr tjänsten utifrån er arbetsplats och önskemål. Kontakta oss gärna vid frågor kontakt@listad.nu

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Om det är något som vi missat i utförandet kan ni alltid ta kontakt med oss så ser vi till att felet avhjälps. Om ni själva åtgärdar felet innan Limani Städ AB kontaktas eller får möjlighet att kontrollera felet, utgår ingen ersättning. Det är viktigt att meddela eventuella fel inom 48 timmar efter att städningen är utförd.

En storstädning då och då är bra både för lokalen och för arbetsmiljön. Även om den regelbundna städningen är tillfredställande finns det detaljer och utrymmen som inte tas om hand regelbundet. Vi rekommenderar att man har ett par storstädningar per år för att hålla städstandarden på en hög nivå.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.

Avslutningsvis Klart att det är stressigt att hinna med att städa på kontoret, och dammråttor är inga trevliga kollegor.

Därefter Vi hjälper er gärna med kontorsstädning, så att ni kan fokusera på det ni är bra på.

Till slut genom tät kontakt med kunden hittar vi rätt städning just för det specifika företaget.