Flyttstädning Pris Höör

Ta hjälp med flyttstädning i Höör

Flyttstädning Pris Höör timPris: 247:- inklusive moms med rutavdrag.

Vid en flyttstädning behöver du städa på ett annat sätt än när du vanligtvis städar. Då behöver du vara mer noggrann och verkligen se över att alla vinklar och vrår är rena och fräscha. Exempelvis behöver du se till att rensa golvbrunnar, torka alla skåp och frosta av frysen.

En flyttstädning är ett ganska så stort projekt som oftast tar mellan en till två hela dagar att genomföra. Tillskillnad från en vanlig veckostädning som kan ta allt från någon halvtimme till flera timmar.

Samtidigt flyttstädningen bör göras noggrant så bostaden du lämnar är ren och fräsch för nästa person som skall flytta in. Skulle din flyttstädning inte vara godkänd kan en städfirma anlitas efter du flyttat och det är en kostnad du tyvärr får stå för.

Till sist den du hyr din bostad av har ofta en checklista med olika viktiga punkter eller särskilda krav de önskar du gör i en flyttstädning. En vanlig miss man gör är att glömma städa och sopa ur förråd och balkong.

Vanliga Frågor & Svar

Vi fortsätter att städa och har vidtagit extra åtgärder för att du ska känna dig trygg med oss som leverantör.

Limani Städ AB är ansvarsförsäkrade. Om det skulle visa sig att skadan uppkommit genom att vi har varit oaktsamma står vi självklart för kostnaden. 

Vi lämnar alltid 3 dagars garanti på städningen.